Projecten

Naast de verkoop van energiebesparende producten handelen wij ook de volledige installatie af. Wij komen bij u op locatie om de besparing te realiseren en de producten te installeren. Onze ervaren monteurs denken met u mee om het project tot een goed einde te brengen. Omdat wij het werk volledig voor u uit handen nemen hoeft u zich geen zorgen te maken over de installatie van de producten. Wij voeren deze installatie vakkundig uit zodat u er het minste last van heeft.

De projecten die wij uitvoeren zijn erg verschillend. Van het inbrengen van isolerende, inbraak werende raamfolie tot het installeren van verschillende armaturen. Hiervoor hebben wij de juiste kennis en certificaten in huis. In het uitvoeren van ons werk wordt duurzaamheid steeds voorop gezet.

Sinds onze start hebben wij al diverse energiebesparende projecten gerealiseerd. Deze hebben wij allemaal weten te realiseren met behulp van onze energiebesparende, groene oplossingen. Op deze pagina kunt u een overzicht zien van een selectie van onze energiebesparende projecten. Zo kunt u een beter beeld vormen over het werk dat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen.