Producten

Duurzame producten worden steeds belangrijker en de vraag naar duurzaamheid in huis en op kantoor neemt ook steeds meer toe. Het heeft een bepaalde meerwaarde. Met de duurzame producten van Groenovatie vindt u op deze vraag naar groene producten een passend antwoord. De enige manier om de duurzaamheid te verhogen is door de ontwikkeling van duurzame en innovatieve oplossingen direct goed en overal toe te passen.

Groene producten bieden veel voordelen voor zowel ondernemingen als consumenten. Een groot voordeel van groene producten, naast hun duurzame kwaliteiten natuurlijk, is natuurlijk ook dat ze lagere kosten met zich meebrengen voor consumenten. Ze hebben namelijk minder grondstoffen nodig om ze te maken en hebben daardoor ook minder negatieve impact op het milieu. En bij Groenovatie verkopen we enkel producten die duurzaamheid en kwaliteit zo hoog mogelijk in het vaandel hebben staan.

Een ander groot voordeel van onze groene producten is het feit dat u minder vatbaar bent voor toekomstige regelgeving omtrent milieu en toenemende grondstofprijzen. U hebt immers al duurzame producten in huis gehaald! Verder zijn groene producten eenvoudiger te recyclen en blijft er dus ook minder afval en kosten achter.

Groenovatie is altijd bezig het assortiment uit te breiden met nieuwe duurzame en groene producten welke de leefomgeving verder positief kunnen beïnvloeden. Hierbij kijken we vooral naar duurzaamheid en gemak. Het zijn producten waarmee u direct effect en verandering opmerkt, maar waar u ook prima zelf mee aan de slag kunt. Hieronder vindt u een overzicht van de producten in ons assortiment.

No products found which match your selection.