Over Groenovatie

U kunt bij Groenovatie terecht voor al uw duurzame en energiebesparende groene oplossingen.
Voor het aanschaffen én aanbrengen van LED verlichting, energiebesparende raamfolie en alles wat met verduurzaming te maken heeft, bent u bij Groenovatie op het juiste adres.
Wij hebben alleen producten van hoge kwaliteit die bovendien zeer scherp geprijsd zijn, mét een uitstekende service!

Missie
Onze missie is het voorzien van duurzame, energiebesparende oplossingen aan alle bedrijven, organisaties en instellingen. Tevens hebben wij een webshop waar zakelijke en particuliere klanten LED verlichting kunnen bestellen.
Het stimuleren van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons centraal.

Garantie
Groenovatie hanteert standaard 2-5 jaar garantie op alle producten. Dit kunnen we garanderen, omdat onze producten door onafhankelijke instanties getest en volgens internationale normen gecertificeerd zijn.

Wederverkopers
Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten en wilt u distributeur worden van onze producten, neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

LED lichtberekening

LED lichtberekening voorbeeld

LED Lichtplan

LED lichtberekening voorbeeld

Diensten
Als aanbieder van duurzame producten zorgen wij bovendien ook voor advisering, LED licht- en besparingsberekeningen en natuurlijk voor de installatie van onze producten. Wij kunnen diverse installatiewerkzaamheden voor u uitvoeren, van het aanbrengen van isolerende/inbraakwerende raamfolie tot het installeren van diverse LED armaturen.
Hiervoor hebben wij de juiste kennis en ervaring in de verschillende disciplines van het installatiewerk. In de uitvoering van het werk wordt duurzaamheid steeds voorop gesteld.
Afhankelijk van uw wensen en behoeften leveren wij u losse producten en diensten of een complete set van beide, om het u zo makkelijk mogelijk te maken.
Wij zijn ervan bewust dat elke opdrachtgever andere wensen en eisen heeft, daarom gaan we graag met u aan tafel om te kijken wat het beste bij u past.

Werkwijze
Wanneer u geïnteresseerd bent naar de producten en diensten die Groenovatie aanbiedt, gaan we allereerst samen met u bespreken wat uw behoeftes/vereisten zijn en geven u daarna een passend advies met berekeningen dat aan uw behoeftes voldoet. Als volgende stap maken we een offerte van producten en diensten die geheel aan uw behoeftes passen. Wanneer u hiermee akkoord gaat, kunnen wij met de levering en installatie van de producten beginnen. Als laatste bieden we u een after-sales ondersteuning, zodat u ons altijd kunt bellen wanneer u ons nodig heeft. En natuurlijk een garantie van minimaal 2 jaar op alle producten.

Wij hebben de juiste kennis en ervaring en zorgen ervoor dat bijvoorbeeld onze lichtprojecten meer dan voldoen aan een (NEN)norm, en de installatiewerk aan alle wettelijke eisen voldoet. Zo kunt u verschillende LED verlichtingen aanschaffen zoals LED strips in verschillende kleuren, LED panelen, LED spots, LED straatverlichting, LED buitenverlichting, Smart Lighting en nog veel meer.