Werkwijze

Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Daarom bieden wij een uitgebreid stappenplan om tot een optimaal resultaat te komen. Wij ondersteunen u in alle stappen, van het begin tot het eind en zelfs daarna zijn wij te bereiken voor eventuele vragen.

Wanneer u geïnteresseerd bent naar een product of dienst van Groenovatie gaan wij als eerste samen met u bespreken wat uw behoeftes en vereisten zijn. Aan de hand van dit gesprek geven wij u een passend advies met berekeningen die aan uw behoeftes voldoen. Natuurlijk heeft u ook volledige inbreng tijdens dit adviserend gesprek en helpen wij u graag waar nodig voor een duurzame toekomst.

Als volgende stap maken we een offerte van producten en diensten die geheel aan uw behoeftes passen. Deze offerte is nog geheel vrijblijvend en natuurlijk kunnen er nog dingen op aangepast worden. Wij stellen deze volledig op naar uw wensen en verlangen en nemen het maatwerk erin mee. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunnen wij beginnen.

Zodra u akkoord bent gegaan leveren wij de producten en installeren deze direct. Wij nemen dus al het werk uit handen en u heeft slechts 1 contactpersoon voor zowel de levering als de installatie. Omdat wij goed weten hoe onze producten in elkaar zitten kunnen wij deze snel en vakkundig installeren. Tijdens dit proces kunnen wij u ook nog verdere informatie verschaffen of uitleg geven over de producten. De installatie gebeurd door ervaren installateurs.

Als laatste bieden wij een after-sales ondersteuning. U kunt ons altijd bereiken wanneer u ons nodig heeft. Mochten er dus toch nog vragen opstellen, wij beantwoorden deze graag voor u. Daarnaast hebben wij natuurlijk minimaal 2 jaar garantie op al onze producten. Op deze manier zetten wij alvast de stappen naar een duurzame toekomst.