Diensten

U kunt bij Groenovatie terecht voor al uw duurzame en energiebesparende, groene oplossingen. Wij helpen u graag van het begin tot het eind. Bij ons begint het dus al bij het adviseren en eindigt het pas wanneer u volledig tevreden bent over het resultaat.
Voor het aanschaffen én aanbrengen van LED verlichting, energiebesparende raamfolie en alles wat met groene oplossingen en duurzame producten te maken heeft, bent u bij Groenovatie op het juiste adres.
Wij hebben alleen producten van hoge kwaliteit die bovendien zeer scherp geprijsd zijn, mét uitstekende service!

Groenovatie als adviserende rol in groene oplossingen

Wij adviseren u graag welke duurzame producten van nut kunnen zijn voor uw onderneming. Door onze ervaringen en kennis weten wij precies wat wel en niet helpt voor uw bedrijf. Wij kijken samen met u wat de doelen zijn en hoe wij deze het beste kunnen realiseren.

Dé leverancier van duurzame producten

Wij zijn de totaalleverancier op het gebied van duurzame producten en groene oplossingen. Onze uitgebreide webshop staat vol met producten die beter zijn voor het milieu en helpen om de kosten omlaag te brengen. Wij hebben onze webshop zo samengesteld dat enkel de beste producten overblijven. Of u nou opzoek bent naar een energiepunt of naar energiezuinige verlichting, bij Groenovatie bent u aan het juiste adres.

Wederverkopers

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten en wilt u distributeur worden van onze producten, neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

LED lichtberekening

LED lichtberekening voorbeeld

LED Lichtplan

LED lichtberekening voorbeeld

Wij installeren de producten voor u

Natuurlijk stopt het niet bij de verkoop van de duurzame producten. Wij gaan graag een stapje verder om onze klanten tevreden te stellen. Daarom installeren wij de producten graag bij u op het bedrijf of kantoor. Of het nou gaat om het aanbrengen van isolerende raamfolie of het installeren van diverse armaturen. Wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om al het installatiewerk voor u uit te kunnen voeren.

Afhankelijk van wat uw wensen en behoeften zijn kunnen wij losse producten of diensten leveren of hier een combinatie van maken. Dit doen wij volledig conform uw wensen om het u zo makkelijk mogelijk te maken.
Wij zijn ervan bewust dat elke opdrachtgever andere wensen en eisen heeft. Wij gaan daarom graag met u het gesprek aan om te kijken wat het beste bij u past. Wij bespreken uw wensen en kijken wat mogelijk is. Ook kijken wij dan direct welke bezuinigingen haalbaar zijn op welke termijn.

Ook na oplevering staan wij voor u klaar!

Ook wanneer de producten ontvangen zijn of wanneer de installatie klaar is staan wij graag voor u klaar. Wij zijn altijd telefonisch en via de mail te bereiken voor vragen. Daarnaast bieden wij ook altijd een garantie van minimaal 2 jaar op al onze producten.

Dit bedrijf heeft de juiste kennis en ervaring en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de installatiewerk volgens de juiste stappen wordt gedaan. Zo kunt u verschillende LED verlichtingen kopen zoals LED strips in verschillende kleuren, LED panelen, LED spots, LED straatverlichting, LED buitenverlichting en nog veel meer. Dit kunt u allemaal vinden op de webshop.

Garantie

Groenovatie hanteert standaard 2-5 jaar garantie op alle producten. Dit kunnen we garanderen, omdat onze producten door onafhankelijke instanties getest en volgens internationale normen gecertificeerd zijn.