Onze missie en visie

Wij hebben als groen bedrijf een missie, een doel. Wellicht heeft u al wat over Groenovatie gelezen. Wellicht weet u al een beetje waar wij voor staan. Op deze pagina zullen wij dit wat verder toelichten. Niet alleen willen wij onze klanten op een zo goed mogelijke manier helpen en alle klanten met een tevreden gevoel laten genieten van hun groene oplossingen. Ook hebben wij persoonlijke doelen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Groenovatie verkoopt enkel duurzame producten en milieuvriendelijke oplossingen. Echter is het verkopen van deze producten niet genoeg voor ons, wij ondernemen zelf graag ook op een groene manier. Dit betekent dat wij niet houden van verspilling en u dus bijvoorbeeld geen onnodige brieven of andere post sturen.

Als een bezorgbusje twee leveringen in één keer kan doen, dan doen wij dit liever dan het bestelbusje twee keer te laten rijden. Kunnen wij gebruik maken van groene stroom om onze website online te houden i.p.v. reguliere stroom? Dan doen wij dit! Op deze manier helpen we niet alleen andere bedrijven duurzamer te gaan ondernemen, maar ondernemen wij zelf ook groen!

Onze ideale visie

Als duurzaam bedrijf hebben wij een ideale visie. Deze visie is misschien op dit moment nog niet binnen handbereik, maar wij hopen dat dit ideaal in de toekomst toch vaste vorm gaat aannemen. Onze ideale visie is dat alle bedrijven duurzaam ondernemen. Denk hierbij aan het gebruik maken van onze duurzame LED verlichting, groene stroom en alle bestelwagens op elektrische stroom.

Dit ideaal is nog ver weg, maar langzaam werken we er met z’n allen naar toe. Een stap tegelijk, een kleine verandering, zoals overgaan op ons LED verlichting kan al veel verschil maken. Neem eens contact op met ons en bespreek onze visie met ons. Wellicht kunnen wij uw bedrijf een stukje in de goede richting helpen. Want alleen samen kunnen we zowel kosten besparen als milieu redden!